Нове відділення кардіохірургії та трансплантації серця запрацювало у нашій лікарні!

Нове відділення кардіохірургії та трансплантації серця  запрацювало у нашій лікарні!

 

Палати, операційні та своя реанімація! У новому відділенні, яке будували близько року, надаватимуть допомогу всім: від новонароджених до літніх пацієнтів із різним спектром серцевих захворювань.

«Сьогодні ми можемо надати допомогу усім – від новонародженого до людини старшого віку, лікувати пацієнтів із вродженими вадами чи проводити трансплантації. Завдяки спонсорам, також маємо електрофізіологічну лабораторію, тому надаватимемо допомогу в разі порушенням ритму серця», – розповів завідувач відділення кардіохірургії та трансплантації серця лікарні Роман Домашич.

У відділенні загалом є 30 ліжок. З них 20 – до і післяопераційних, 10 реанімаційних. А також дві сучасні операційні та палата для пацієнтів після трансплантації з найкращою системою вентиляції, що насамперед передбачено для пацієнтів після пересадки легень.
«На сьогодні в нас є все, що необхідно для лікування серця. Також вже за тиждень-два в нас буде сучасна лапароскопічна стійка, і ми зможемо виконувати весь спектр мінікардіохірургічних операцій – від протезування і пластики клапанів, до аортокоронарного шунтування з мінідоступом. Це обладнання дозволяє нам відкоригувати будь-яке порушення ритму серця: від брадикардій – коли низька частота серцевих скорочень, і до найскладніших тахікардій», – додає лікар.

Тепер лікування вроджених вад серця, аортокоронарне шунтування, пластика і заміна клапанів, моделювання лівого шлуночка, розшаровуючі аневризми, і завершуючи трансплантацією серця – усе це можливо в нас. За сучасним обладнанням Роман Домашич порівнює нове відділення з європейськими клініками у Польщі, Австрії та Німеччині.

Про нас

Перше територіальне медичне об'єднання міста Львова забезпечує цілодобове надання екстреної стаціонарної медичної допомоги населенню на госпітальному етапі при гострих захворюваннях, травмах, нещасних випадках, отруєннях та проведення лікувально-діагностичного процесу пацієнтам і потерпілим.

Контакти

Наша адреса:

79059, м. Львів, вул. І. Миколайчука, 9
Email:info@1tmolviv.com

Контакт-центр з надання послуг:
0 800 333 003

Ми у соціальній мережі:
Facebook