У нас запрацювала надсучасна вірусологічна лабораторія для тестувань на Covid-19

Це перша комунальна лабораторія такого класу з унікальним обладнанням експертного класу, в якій проводяться дослідження всіх видів інфекцій, зокрема, Covіd-19 методом ПЛР та в найкоротший час.

«Для цього ми закупили перші у Львові три системи автоматичного виділення нуклеїнових кислот та ампліфікації експертного класу, які дають можливість в декілька разів пришвидшувати результатів аналізів. Такі аналізи будуть безкоштовними для пацієнтів нашої лікарні, а також пацієнтам у невідкладних станах та ургентних ситуаціях. Також безоплатними будуть аналізи і для тих пацієнтів, яким робитимуть трансплантацію. Всі інші планові обстеження виконуватимуть платно» - так сказав генеральний директор Олег Самчук.

 

Невдовзі в лікарні планують проводити вкрай важливі дослідження для новоствореного Центру трансплантації - визначення HLA-сумісності донора та реципієнта. А також інші генетичні дослідження, які спрямовані на розшифровку інформації, яка міститься в ДНК людини, особливості її організму та схильності її до спадкових хвороб, в тому числі онкології.

 

Також завершується капітальний ремонт іншої частини діагностично-лабораторного відділення, яке стане найпотужнішим центром лабораторної діагностики в Україні.

Про нас

Перше територіальне медичне об'єднання міста Львова забезпечує цілодобове надання екстреної стаціонарної медичної допомоги населенню на госпітальному етапі при гострих захворюваннях, травмах, нещасних випадках, отруєннях та проведення лікувально-діагностичного процесу пацієнтам і потерпілим.

Контакти

Наша адреса:

79059, м. Львів, вул. І. Миколайчука, 9
Email:info@1tmolviv.com

Контакт-центр з надання послуг:
0 800 333 003

Ми у соціальній мережі:
Facebook